05.jpg

Werkwijze

U maakt een afspraak voor een consult van een uur. Bij binnenkomst krijgt u eerst een kopje koffie of thee. Het uur bestaat uit twee delen. In het eerste deel is Margriet, het medium, voornamelijk aan het woord. Zij stemt zich af op u en vertelt wat zij hoort of ziet. Vaak sluit wat zij vertelt nauw aan bij wat er de afgelopen tijd gebeurd is of hoe u zich op dat moment voelt. Wat ze vertelt of laat voelen is voor u als cliënt vaak zéér vertrouwd.

Dit eerste gedeelte is erg persoonlijk. Het medium stelt u vragen en vaak wordt hierbij duidelijk waarvoor u komt. Cliënten ervaren dit deel vaak als geruststellend of helend.

In het tweede deel van het consult kunt u vragen stellen, geeft het medium u concretere of diepere inzichten, kunnen de zaken samenkomen – ‘de kwartjes vallen’ – of geeft ze u handvatten waarmee u verder kunt.
Ook kan het gebeuren dat dierbare overledenen zich melden; soms staan  ze al rustig te wachten bij binnenkomst. Dat is Margriet zeer vertrouwd, zij laat ze dan ook graag aan het woord.

Uiteraard is de cliënt altijd het uitgangspunt, en niet een eventueel aanwezige overledene. Er gebeurt dus niets wat u niet wilt.