09b.jpg

Consult

Een consult is altijd een liefdevolle ontmoeting en zal bijdragen aan een dieper herstel. 

In een consult kan eigenlijk van alles. Samen kunnen we overal naartoe. We kunnen reizen maken door het hele universum en in het alledaagse aardse. We kunnen gidsen ontmoeten, kleuren zien, vorige levens ontdekken en een stukje toekomst als dat nodig is. Maar alles is altijd in balans met jou. Het consult sluit aan bij jouw groeiproces en is altijd een diepe ervaring!

Werkwijze

Je maakt een afspraak voor een consult van een uur en kwartier. Bij binnenkomst krijg je eerst een kopje koffie of thee. In het eerste deel van het consult ben ik voornamelijk aan het woord. Ik stem op jou af en vertel je wat ik hoor of zie. Vaak sluit dit nauw aan bij wat er de afgelopen tijd gebeurd is of hoe je je op dat moment voelt. Wat ik vertel of laat voelen is voor jou zéér vertrouwd.

Dit eerste gedeelte is erg persoonlijk. Ik stel vragen en meestal wordt dan duidelijk waarvoor je komt. Mensen ervaren dit deel vaak als geruststellend of helend.

In het tweede deel van het consult kun je vragen stellen, geeft ik je concretere of diepere inzichten, kunnen de zaken samenkomen – ‘de kwartjes vallen’ – of krijg je handvatten waarmee je verder kunt. Ook kan het gebeuren dat dierbare overledenen zich melden; soms staan ze al rustig te wachten bij binnenkomst. Dat is me zeer vertrouwd, ik laat ze dan ook graag aan het woord.

Uiteraard ben jij altijd het uitgangspunt, en niet een eventueel aanwezige overledene. Er gebeurt dus niets wat je niet wilt.

Een consult kost € 135,00 en duurt 70 min.

Consult van Annemarie: Tijdens een Skype consult van Margriet voel ik heel diep van binnen dat het KLOPT wat ze zegt. Ik vind het ongelooflijk om elke keer te ervaren hoe scherp Margriet mijn situatie ‘leest’. Na een consult van Margriet voel ik een hele diepe rust, liefde en vertrouwen. Ik groei. Margriet helpt.

Consult van Kathrin: Ik ben inmiddels 2 keer binnen een jaar bij Margriet geweest. Ik voelde mij gelijk thuis. Margriet is een prachtig mens die heel veel warmte en vertrouwen uitstraalt. Mij hebben de gesprekken veel rust en vertrouwen in mezelf gegeven. Die dingen die Margriet in onze gesprekken heeft gezegd vallen allemaal op hun plek nu. Dit heeft mij diep geraakt en juist laten voelen dat ik op de juiste weg ben. Ik ga mensen een veilige ruimte bieden, zich tijdens of na een ziekteproces, door yoga, meditatie en coaching opnieuw te verbinden met hun lichaam, angsten los te laten, vertrouwen te winnen en hun innerlijke kracht te voelen.

Consult van Birgit: …Ik voel me wijzer na het gesprek met jou. De dingen zijn geland en al kon ik veel van wat je zei niet direct plaatsen, toch zijn alle kwartjes gevallen. Wat is dit bijzonder!! Ik heb het gevoel in een heel andere wereld te zijn geland, een luchtruim vol sterren, zonnen en energie. Nu, na het gesprek, weet ik dat ik erbij kan, ik weet weer hoe ik moet leven in deze fantastische wereld vol energie. ….Ik had het niet willen missen!! En ja, ik hou ook van jou lieve Margriet, For ever!

Consult van Peter: Het is mij helder dat jij dingen hoort en ziet die ik niet zie. De omschrijving en het gevoel die jij mij gaf met het omschrijven van mijn lieve ouders klopten exact… Lieve Margriet, je heb mij een enorme troost gegeven. Heel erg bedankt daarvoor! Wat ben jij een bijzonder en lief mens.

Consult van Roos: Alsof je op een reset knop drukte en alles weer even opnieuw kon worden geïnstalleerd. Landen, indalen in mijn eigen lichaam. Aandacht voor wat was weggestopt. Wat vastzat kwam los. En wat los kwam, laten gaan. Nieuwe ruimte ontdekken. De haakjes die je me gaf, zie ik nu overal om me heen. Ik sta niet langer stil, het stroomt weer! Jij liet me zien wat ik in potentie kan zijn. Dank dank dank! Ik kijk nu al uit naar de volgende sessie!

Consult van Michelle: Het is steeds weer bijzonder hoe jij mensen weet te raken. Weet wakker te schudden. Je stelt gerust, geeft een duwtje in de rug, laat vooral zelf nadenken en komt niet met een kant en klare benadering, Vrolijkheid, humor en creativiteit passen bij jouw als persoon Het allerbelangrijkste is dat je er vanuit de liefde voor je medemens BENT. Jij bent een wegwijzer voor velen. Je laat mensen zelf kiezen welke richting ze willen/ durven gaan. Uiteindelijk na veel reizen komen deze verschillende wegen toch uit in Rome.

Consult van Katrien: Een gesprek met Margriet is altijd inspirerend. Ze kijkt vanuit een ander perspectief naar de vraag waar je mee komt en kan je met een liefdevolle schop onder je kont weer op je pad zetten. Ziet haarfijn de belemmeringen en hoe jij jezelf tegenhoudt. Aanrader voor zowel persoonlijke als zakelijke vraagstukken.

Consult van Anneke: Margriet, een bijzondere vrouw met een prachtige gave, die ze heel luchtig, helpend, prikkelend, eerlijk, prettig, verdraagzaam, creatief, beeldend en authentiek uit. Ik ben dankbaar dat ik Margriet heb leren kennen. En kan na dit consult een paar jaar vooruit. Dat weet ik zeker!

Consult van Bianca: Margriet is een warm en lief mens, een kunstenares die spreekt vanuit haar hart. Ze staat met twee benen op de grond en is buitengewoon kundig in het luisteren, naar mensen en alles wat om ons heen in beweging is. Ze is gevoelig en heeft bijzondere kwaliteiten. Ieder moment wat ik met haar gedeeld heb, heeft mij positieve ervaringen gegeven. Direct en op langere termijn. Margriet weet je koers in het leven bloot te leggen en je in die richting te wijzen. Een bijzondere en kundige vrouw.

Consult van Marco: Ik ben één keer bij Margriet geweest voor een consult. Het is moeilijk te zeggen wat ze deed en wat er gebeurde. De tijd leek stil te staan en ging tegelijk heel snel. Het duurde lang maar was zo voorbij. En toen ik weer buiten stond was ik een ander mens. Heerlijk!

Consult van Coen: Margriet heeft mij persoonlijk enorm geholpen om tot de Essentie van mijn Zijn te komen.
En in contact met mijn diepste Waarheid. Wat een behoorlijk intense ervaring was. Daardoor kreeg ik helder wat op dit moment voor mij belangrijk is om stappen te maken in mijn ontwikkeling.
Daarbij werkt ze op een zeer intuïtieve en creatieve manier, en schroomde
niet om me ook een spiegel voor te houden. Soms confronterend en tegelijk zeer waardevol.

Consult van Margriet: Ik heb veel gehad aan ons gesprek gisteren. Ik ben er diep van onder de indruk hoe jij dingen naar boven hebt gehaald.
Vandaag ben ik een beetje verstrooid en versuft door alles wat ik heb gehoord.
Dankjewel voor je betrokkenheid, lieve Margriet!

Consult van Marianne: Nogmaals wil ik je bedanken voor vanochtend, want wat voel ik me een rijk mens, als herboren, een opnieuw samenkomen met mijn ouders…alles voelde zo goed en warm…alles klopte…het was één en al herkenning…van mezelf, in mij maar ook over mij en hoe ik alles beleef en heb beleefd en in de toekomst zal beleven. Wat een rijkdom om jou te ontmoeten, ik heb je in mijn hart gesloten, waardoor mijn hart groter en ruimer voelt, alsof ik weer vrij kan ademen. Het heeft veel losgemaakt, waardoor ik me weer een completer mens voel….en ik heb genoten van mijn eigen ik en mijn eigen gevoel, wat ik op deze manier nog even wilde met je wilde delen… Dank je.

Consult van Herman: Hartelijk bedankt voor je Liefde, voor je Zijn! Het was een bijzondere middag gisteren en ik heb het gevoel dat er daar in dat mooie samen-zijn iets wezenlijks geheeld is. Ik voel vandaag meer en dieper en onvoorwaardelijker Liefde voor mezelf, dat is echt iets dat erbij is gekomen! Diepe dank voor je aandeel hierin!

Consult van Rebecca: … Ik ben een paar stappen verder in mijn ontwikkeling.  Ik heb meer contact met mijn hart en dat is waar ik mee bezig ben. Dat voelt heel erg fijn, verwarmend en heel veel meer grote woorden die het allemaal niet kunnen beschrijven …
Bij jou raakte ik de eerste keer met een voltreffer mijn hart. Je had een kaartje met een blauwe zee en daarop een papiertje en ik focuste. Een bindend thema voor mij. Door te focussen, te trekken in de ziel die geen kant op kon behalve de goede, kwam ik er.
Dat was niet een eenmalig schot in de roos. Het schot knalde de boel aan flarden. Mijn ziel begon te lekken, ruimte te creëren. Veel meer ruimte dan ik wist. En het keek terug. Ik hoef het niet vast te houden. het mag druppelen, als een koffiefilter. Die hele lekkere koffie zet en dan weer nieuwe druppelt…
Bij jou kon ik het ervaren omdat je me hebt beloofd dat het goed zou komen. Ik vroeg je me dat te beloven. Ik wist niet waarop te vertrouwen dus eerst maar op jou.

Consult van Yvonne: Dank je wel voor het prachtige consult wat je mij hebt gegeven. Ik geloof echt oprecht in jou. Wat doe jij mooie dingen Margriet! Ik was mijn spiritualiteit een beetje kwijt geraakt. Er is weer een opening gemaakt naar mijn ware gevoel. Ik wil weer helemaal mezelf worden. Mijn liefde begint weer te stromen. ‘Wat een heerlijk gevoel. Ben je heel dankbaar Margriet. Heb goed aangevoeld dat er wat te doen stond. De metaforen zijn steeds aanwezig. Dood is weg, Spanning is er nog wel omdat ik me kaal voel zonder peddels en strijdbijlen. Margriet ik voel vertrouwen. Mensen lachen en groeten en zeggen lieve fijne dingen, zonder dat ik er iets voor doe.Van dat leven hou ik zo. Dat heb ik al eens ervaren. Er gebeurd veel. Heel mooi!!!!! Fijne dag en fijne week mooi mens!!!

Consult van Jan: Je opmerking over het grote hart kwam behoorlijk binnen op diezelfde plek! Wat jij ziet en benoemt maakt voor mij voelbaar waar het om gaat.
Als je zoals als wij van iemand houdt ben je nog meer in contact met een allesomvattende liefde, die alles op de wereld met elkaar lijkt te verbinden. Het leven zelf is één grote worstelpartij, ‘Himmelhoch jauchzend, zum Tode betrübt’, vreselijk en verschrikkelijk mooi tegelijk.
Ik heb bewondering voor je openheid en oprechtheid, de basis voor datgene wat je uitstraalt en waardoor je veranderingen brengt in hoofden en harten!

Consult van Simon: Tegen vrienden die even hulp nodig hebben om verder te komen zeg ik over jouw manier van consult geven, Margriet, dat je:
mensen met een open blik ontvangt die je op je gemak stelt;
erg goed kunt luisteren zonder een oordeel te hebben over wat de ander zegt;
een positieve en respectvolle benadering hebt;
in staat bent om de puzzelstukjes van de persoonlijke ontwikkeling op hun plek te leggen;
een tarief hanteert dat in balans is met wat je de ander aanbiedt

Consult van Annelies: Als uitgever (en als mens!) moet je vaak keuzes maken. Ik zal die nooit door een medium laten bepalen. Een consult bij Margriet is voor mij dan ook meer een moment van bezinning. Ik ben twee keer bij Margriet geweest. De eerste keer (in 2008) was mijn eerste boek net uit en dankzij het consult bij Margriet was ik er 100x trotser op. Wat een prestatie; vier je successen! 😉
Het tweede consult (december 2011) was confronterend maar niet onplezierig. Er kwamen vooral vragen naar boven die me nu – twee maanden later – nog steeds bezighouden. Belangrijke signalen die na het consult steeds op mijn pad komen, als het ware zichtbaarder zijn geworden. Ik ben dus niet met antwoorden naar huis gegaan wat je van een medium toch stiekem ook weer wel een beetje verwacht Maar teleurgesteld ben ik allerminst. Ik voel juist zelfvertrouwen, ik vind de antwoorden zelf wel! Met dank Margriet, voor je ingetogenheid en respect!

Consult van Christa: Een consult van Margriet is een prachtig geschenk voor jezelf. Jouw unieke wezen, liefdevol belicht in verbinding met de kosmos en zielen die je bijstaan. Alle ruimte voor jou. Je pieken en dalen, je mogelijkheden en valkuilen. Diep ervaren dat je mag zijn wie je bent. Vertrouwen op je innerlijke weten en hulp van anderen om nieuwe wegen in te durven slaan, oude angsten en pijnen los te durven laten. Naast heftige emoties, ook de diepe stilte in jezelf, vrede in verbondenheid met alles.
Wanneer ik aan Margriet denk: essentie, ontroering, intensiteit, zuiverheid, humor, liefde, licht. Zonder specifieke verwachtingen van wat een consult me zou brengen, ontving ik wat op dat moment van belang was. Maar niet alleen op dat moment! De consulten van Margriet blijven een gouden draad in mijn leven!