lifecoaching.jpg

Life coaching

Wil je wat langer een liefdevolle en diepe begeleiding? Dan is Life coaching iets voor jou. Dit zijn 6 gesprekken van één uur gedurende een jaar. Je krijgt opdrachten voor elke bijeenkomst en feedback tussendoor. Je kunt elk moment instappen.

Life coaching kost € 750,00Life coaching van Ellen: Ik heb het coach traject met Margriet als heel waardevol ervaren. Toen ik vorig jaar op reis was in mijn camper, heb ik haar benaderd. Ik liep vast met een aantal vraagstukken rondom mijn loopbaan. De eerste sessie hebben we dus online gedaan! En ook al kende ik haar niet, het voelde goed. Open en eerlijk. In de coachsessies nam ze geen blad voor de mond en dat was precies fijn. Niet altijd vond ik alles leuk om te horen, maar de op de weg van ontwikkeling zitten nou eenmaal hobbels. Heel fijn dat Margriet deze niet uit de weg gaat. Ze heeft me vertrouwen gegeven in het volgen van mijn eigen pad. En als ik het vertrouwen even kwijt ben, denk ik weer aan die krachtige sessies samen met haar. Er is altijd een weg!   Ellen Postma

Life coaching van Eddy: Wat een vakvrouw! Wat een daadkracht! Al iemand de zuivere kern weet te raken dat is het Margriet! Steeds drukte ze me weer met de neus op de feiten zodat ik verder kon in mijn proces, altijd een open en liefdevolle benadering en helder advies. Ik heb een diepere laag in mijzelf kunnen aanboren en voel me weer geïnspireerd. Margriet, dank je wel!

Life coaching van Ida.: Ik heb de sessies met Margriet als bijzonder fijn, inspirerend en verhelderend ervaren. Margriet luistert en kijkt zonder te oordelen. En doordat ze steeds de juiste vragen stelde, hielp ze mij op een super speelse en leuke manier ont-dekken wat ik zelf zou willen. Ik wilde graag ander werk en heb mijzelf een loopbaantraject cadeau gedaan. Geen standaard vragenlijstjes en testjes, maar echte, diepgaande aandacht, liefde en helderheid. Het is leuk om  grenzeloos te mogen dromen en dan met behulp van Margriet te zien dat veel ook gewoon tot de mogelijkheden behoort. Het traject leverde zelfs nog op veel meer gebieden dan alleen “werk” wat op. Super gaaf hoe de sessies dingen in beweging hebben gekregen. Dankjewel Margriet!