11b.jpg

Loopbaan- en lifecoaching

Voor mensen die meer uit zichzelf en hun werk willen halen en bewustworden als uitdaging zien!

Een spiritueel coach werkt aan je bewustzijn. Je bewust worden van de gedachten die je leven beïnvloeden, leert je veel over jezelf en over de oorzaken van moeilijkheden die je ondervindt.

Iedereen ervaart zijn leven op zijn eigen manier. De gedachten in onze geest bepalen hoe we tegen het leven aankijken. Wie met moeilijkheden kampt, zit vaak vast in een bepaald denkpatroon. Het doorbreken van dat denkpatroon en zich bewust worden van wie je in werkelijkheid bent, wat je denkt en voelt, leidt tot een groter inzicht en een positieve verandering in je het leven.

6 consulten in een jaar

Tarief A €400 (netto inkomen tot €1000, Bijstand of student)

Tarief B €425 (netto inkomen €1000 – €1500)

Tarief C €475 (netto inkomen €1500 – €3000)

Tarief D €600 (netto inkomen boven €3000)

Ik heb het coach traject met Margriet als heel waardevol ervaren. Toen ik vorig jaar op reis was in mijn camper, heb ik haar benaderd. Ik liep vast met een aantal vraagstukken rondom mijn loopbaan. De eerste sessie hebben we dus online gedaan! En ook al kende ik haar niet, het voelde goed. Open en eerlijk. In de coachsessies nam ze geen blad voor de mond en dat was precies fijn. Niet altijd vond ik alles leuk om te horen, maar de op de weg van ontwikkeling zitten nou eenmaal hobbels. Heel fijn dat Margriet deze niet uit de weg gaat. Ze heeft me vertrouwen gegeven in het volgen van mijn eigen pad. En als ik het vertrouwen even kwijt ben, denk ik weer aan die krachtige sessies samen met haar. Er is altijd een weg!   Ellen Postma

Wat een vakvrouw! Wat een daadkracht! Al iemand de zuivere kern weet te raken dat is het Margriet! Steeds drukte ze me weer met de neus op de feiten zodat ik verder kon in mijn proces, altijd een open en liefdevolle benadering en helder advies. Ik heb een diepere laag in mijzelf kunnen aanboren en voel me weer geïnspireerd. Margriet, dank je wel!

Eddy Boer

Ik heb de sessies met Margriet als bijzonder fijn, inspirerend en verhelderend ervaren. Margriet luistert en kijkt zonder te oordelen. En doordat ze steeds de juiste vragen stelde, hielp ze mij op een super speelse en leuke manier ont-dekken wat ik zelf zou willen. Ik wilde graag ander werk en heb mijzelf een loopbaantraject cadeau gedaan. Geen standaard vragenlijstjes en testjes, maar echte, diepgaande aandacht, liefde en helderheid. Het is leuk om  grenzeloos te mogen dromen en dan met behulp van Margriet te zien dat veel ook gewoon tot de mogelijkheden behoort. Het traject leverde zelfs nog op veel meer gebieden dan alleen “werk” wat op. Super gaaf hoe de sessies dingen in beweging hebben gekregen. Dankjewel Margriet!                      

I.B