11b.jpg

Transformatie coaching

Voor alle mensen die heel willen zijn

Doe mee aan een Transformatie coaching en wordt kernachtig, een vrije vogel, een trendsetter, een ambtsman of -vrouw, een tovenaar of natuurwandelaar, iemand met ambitie, visie en een missie. Ben jij dat misschien?

Een Transformatie coaching doe je in één week, elke dag een gesprek van anderhalf uur plus een nagesprek.

Ella over haar Transformatie week: Ik heb “transformatie coaching” bij Margriet gedaan. “A live changing experience”. Ik ben weer in contact met mezelf. In de loop van mijn leven hebben zich er wat pijnlijke zaken voorgedaan, welke mij nog steeds dwars zaten. Ik bleef met “blokkades” in mijn lijf zitten, waardoor ik niet goed contact kon leggen met mijn wezen. Margriet bood mij aan deze sessie van een aantal dagen achterelkaar anderhalf uur lang met mij te werken en mij weer mezelf te laten worden. Vanaf dag 1 kwam ik al dichterbij mezelf. Ik voelde lucht, ruimte. Ik werd er zo rustig van! Zo kalm, zo beheerst en zo helder! Met die energie zijn we de volgende dagen in gegaan. Het heeft me zoveel gebracht! Ik kan nu vanuit een andere, mooiere, heldere focus verder met mijn leven. Ik kan nu de keuzes maken die beter bij mij passen. Margriet, ik ben je zó dankbaar. Liefs Ella.


Life coaching van Ellen: Ik heb het coach traject met Margriet als heel waardevol ervaren. Toen ik vorig jaar op reis was in mijn camper, heb ik haar benaderd. Ik liep vast met een aantal vraagstukken rondom mijn loopbaan. De eerste sessie hebben we dus online gedaan! En ook al kende ik haar niet, het voelde goed. Open en eerlijk. In de coachsessies nam ze geen blad voor de mond en dat was precies fijn. Niet altijd vond ik alles leuk om te horen, maar de op de weg van ontwikkeling zitten nou eenmaal hobbels. Heel fijn dat Margriet deze niet uit de weg gaat. Ze heeft me vertrouwen gegeven in het volgen van mijn eigen pad. En als ik het vertrouwen even kwijt ben, denk ik weer aan die krachtige sessies samen met haar. Er is altijd een weg!   Ellen Postma

Life coaching van Eddy: Wat een vakvrouw! Wat een daadkracht! Al iemand de zuivere kern weet te raken dat is het Margriet! Steeds drukte ze me weer met de neus op de feiten zodat ik verder kon in mijn proces, altijd een open en liefdevolle benadering en helder advies. Ik heb een diepere laag in mijzelf kunnen aanboren en voel me weer geïnspireerd. Margriet, dank je wel!

Life coaching van I.B: Ik heb de sessies met Margriet als bijzonder fijn, inspirerend en verhelderend ervaren. Margriet luistert en kijkt zonder te oordelen. En doordat ze steeds de juiste vragen stelde, hielp ze mij op een super speelse en leuke manier ont-dekken wat ik zelf zou willen. Ik wilde graag ander werk en heb mijzelf een loopbaantraject cadeau gedaan. Geen standaard vragenlijstjes en testjes, maar echte, diepgaande aandacht, liefde en helderheid. Het is leuk om  grenzeloos te mogen dromen en dan met behulp van Margriet te zien dat veel ook gewoon tot de mogelijkheden behoort. Het traject leverde zelfs nog op veel meer gebieden dan alleen “werk” wat op. Super gaaf hoe de sessies dingen in beweging hebben gekregen. Dankjewel Margriet!