10b.jpg

Medium

Werken op zielsnivo

Mijn sterke kant zit ‘m in mijn kracht om bij jou naar binnen te kunnen kijken.

Dat is niet eng, je voelt er immers niets van. Misschien vind je het spannend omdat je het nu weet. Ik wil je zeggen, het is een openbaring!

Als je dieper kunt kijken dan mensen zelf kunnen, worden gevoelens of vragen helder. Ik help jou constructief te werken aan je leven.

Als je dieper kunt kijken dan mensen zelf kunnen, worden gevoelens of vragen helder. Ik help jou constructief te werken aan je leven.

Slechte mensen bestaan niet

Een mens komt op de aarde om te leren. Alle mensen worden geboren met een kern van liefde, die blijft je hele leven lang. We zijn hier om te ontdekken wie we echt zijn en dat gebeurt door van elkaar te leren, iets op te steken, ook slechte ervaringen kunnen ware zielsmissies zijn.

De kunst van loslaten

Als je beseft dat het leven bedoeld is om licht te scheppen in je leven; om je plek in deze samenleving in te nemen en dit stralend licht weer door te geven; dan begrijp je beter dat je uitgedaagd wordt om na te denken over de keuzes die je maakt. Zijn het echt mijn keuzes of worden ze voor mij gemaakt. Elk mens komt voort uit bepaalde tradities. Sommige passen bij je omdat je er nog steeds creatief mee om kunt gaan, andere werp je af omdat ze je niet vernieuwen.

Medium

Na de geboorte van mijn oudste zoon, nu 24 jaar geleden, ontdekte ik opnieuw mijn spiritualiteit en talenten.

Ik kom uit een ondernemersgezin en het lag voor de hand hier iets mee te willen. Dit ging gemakkelijk en vanzelf. Mijn praktijk werd geboren en de weg was licht en lerend en dat is het nog steeds!

Als medium moet je sterk verbonden zijn. Het gaat niet vanzelf. Goed slapen, gezond eten, voldoende rust is een voorwaarde voor het werk dat ik doe.

Ik verbind mensen met hun ziel, breng rust en inspireer of motiveer om door te gaan of af te sluiten met waar zij mee bezig zijn. Contact met mij werkt helend en schenkt vertrouwen.

Ik kan praten met overledenen, je gidsen, mensen in het hier en nu. Eigenlijk is alles mogelijk wat belangrijk is voor jou. Ik lees je energieveld en word gesteund door engelen en gidsen. We werken allemaal samen, dag en nacht. Je bent nooit alleen, we zijn samen!

Wie ben ik in dit proces?

Ik werk op mijn unieke manier en zienswijze. Ik kan niet dwars door je heen kijken maar wel naar je zielsspiegel kijken om te zien wat jij kunt gebruiken en wat jij af kunt werpen. Het is mijn missie mensen te helpen. Ik doe dit op een creatief, beeldende manier, met humor en nuchtere blik. De aarde is mijn bloementuin waar veiligheid, creatie, inspiratie, natuur, mogelijkheden, vindingrijkheid, puurheid, volwassenheid, kind zijn, kleurrijke energie en liefdevol samenzijn kernwaarden zijn.