Referenties

Referenties ondernemers

 Janneke Gerwin, Zonnejans

Het ondernemersconsult bij Margriet heeft me een enorme boost gegeven om te gáán voor mijn eigen bedrijf. De twijfels die ik had, zijn verdwenen. Ik voel nu een enorme kracht om mezelf en m’n bedrijf neer te zetten en te doen waar ik voor sta en wat ik graag wil. M’n bedrijf kan gaan groeien en bloeien!

Margriet heb ik ervaren als een prettig persoon, enthousiast, krachtig, stimulerend. Ze maakt dingen duidelijk aan de hand van beeldende metaforen waardoor het gaat leven. Èn waar je op terug kunt pakken in je dagelijks leven. Ze is open, eerlijk, respectvol en liefdevol. Ik kom graag nog eens bij haar terug.”

Anja Eggens, Office & More

“Van tijd tot tijd bezoek ik Margriet. Ik heb een eigen bedrijf en beschouw haar min of meer als mijn coach. Het vinden van een goede coach vond ik niet zo eenvoudig, toch lag de oplossing dichtbij: Margriet. Zij zet mij aan het denken, ik ontdek waar mijn kracht zit, leer dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen en ze opent mijn ogen door haar opmerkingen. Op deze manier verander ik langzamerhand van iemand die dacht dat een eigen bedrijf zakelijk geleid moet worden en dat je niet te veel moet toelaten, naar iemand die zich realiseert dat flair en creativiteit belangrijker zijn om een bedrijf te leiden. Mezelf zijn, mijn passie zoeken zijn dingen die belangrijk zijn. Na een bezoek aan Margriet, heb ik alles weer op een rij en weet ik gevoelsmatig wat ik moet doen….”

Mascha van Ringen, MV coaching

Twee weken geleden bezocht ik Margriet op zoek naar aanwijzingen om mijn bedrijf en mezelf nog beter te presenteren. Hoewel haar aanbevelingen mij in eerste instantie zeer verbaasden, heb ik ze zeer serieus genomen en ben al dezelfde dag ermee bezig gegaan. Ongelofelijk maar waar: vanaf de volgende dag (!) had het een geweldige uitwerking: nieuwe zakelijke mogelijkheden, uitnodigingen voor etentjes en zelfs een televisie-optreden! Gisteren kreeg ik bericht dat ik een professionele fotoshoot heb gewonnen…
Margriet is een warme vrouw met een heel scherp inzicht. Ze neemt geen blad voor de mond en ik ervaar dat als heel verfrissend. Ik zou iedereen aanraden om af en toe even van haar bron van wijsheid kennis te mogen nemen. En neem de aanwijzingen die je krijgt, hoe vreemd ze ook mogen lijken, serieus!

Peter Smeets, Visolieplein

Dit kunnen we iedere ondernemer aanraden! Een frisse blik op je bedrijf van een heldere buitenstaander. Margriet laat je op nieuwe manieren kijken naar je sterke en zwakke punten, je aspiraties en je strategie. En in de sessie die ze bij ons gedaan heeft kwamen zelfs enkele volledige onverwachte inzichten naar voren. Een sessie duurt twee uur maar je hebt voor langere tijd wat om over na te denken.