Bureau de Bezieling

Referenties

Kathrin Hundt
Ik ben inmiddels 2 keer binnen een jaar bij Margriet geweest. Ik voelde mij gelijk thuis. Margriet is een prachtig mens die heel veel warmte en vertrouwen uitstraalt. 
Mij hebben de gesprekken veel rust en vertrouwen in mezelf gegeven. Die dingen die Margriet in onze gesprekken heeft gezegd vallen allemaal op hun plek nu. Dit heeft mij diep geraakt en juist laten voelen dat ik op de juiste weg ben. 
Ik ga mensen een veilige ruimte bieden, zich tijdens of na een ziekteproces, door yoga, meditatie en coaching opnieuw te verbinden met hun lichaam, angsten los te laten, vertrouwen te winnen en hun innerlijke kracht te voelen. 
 
Birgit Vaarwater
…..Ik voel me wijzer na het gesprek met jou.
De dingen zijn geland en al kon ik veel van wat je zei niet direct plaatsen, toch zijn alle kwartjes gevallen. Wat is dit bijzonder!! Ik heb het gevoel in een heel andere wereld te zijn geland, een luchtruim vol sterren, zonnen en energie. Nu, na het gesprek, weet ik dat ik erbij kan, ik weet weer hoe ik moet leven in deze fantastische wereld vol energie. ….Ik had het niet willen missen!! En ja, ik hou ook van jou lieve Margriet, For ever!
 
Peter van der Laan
Het is mij helder dat jij dingen hoort en ziet die ik niet zie. De omschrijving en het gevoel die jij mij gaf met het omschrijven van mijn lieve ouders klopten exact……. Lieve Margriet, je heb mij een enorme troost gegeven. Heel erg bedankt daarvoor! Wat ben jij een bijzonder en lief mens.
 
Roos
Alsof je op een reset knop drukte en alles weer even opnieuw kon worden geïnstalleerd.
Landen, indalen in mijn eigen lichaam.
Aandacht voor wat was weggestopt.
Wat vastzat kwam los.
En wat los kwam, laten gaan.
Nieuwe ruimte ontdekken.
De haakjes die je me gaf, zie ik nu overal om me heen.
Ik sta niet langer stil, het stroomt weer!
Jij liet me zien wat ik in potentie kan zijn.
Dank dank dank!
Ik kijk nu al uit naar de volgende sessie!
 
Michelle Broens
Het is steeds weer bijzonder hoe jij mensen weet te raken. Weet wakker te schudden.
Je stelt gerust, geeft een duwtje in de rug, laat vooral zelf nadenken en komt niet met een kant en klare benadering,
Vrolijkheid, humor en creativiteit passen bij jouw als persoon
Het allerbelangrijkste is dat je er vanuit de liefde voor je medemens BENT.
Jij bent een wegwijzer voor velen.
Je laat mensen zelf kiezen welke richting ze willen/ durven gaan.
Uiteindelijk na veel reizen komen deze verschillende wegen toch uit in Rome.

 

Katrien de Jong

Een gesprek met Margriet is altijd inspirerend. Ze kijkt vanuit een ander perspectief naar de vraag waar je mee komt en kan je met een liefdevolle schop onder je kont weer op je pad zetten. Ziet haarfijn de belemmeringen en hoe jij jezelf tegenhoudt. Aanrader voor zowel persoonlijke als zakelijke vraagstukken.

Anneke Steenhuizen

Margriet, een bijzondere vrouw met een prachtige gave, die ze heel luchtig, helpend, prikkelend, eerlijk, prettig, verdraagzaam, creatief, beeldend en authentiek uit. Ik ben dankbaar dat ik Margriet heb leren kennen. En kan na dit consult een paar jaar vooruit. Dat weet ik zeker!

Bianca van Reenen

Margriet is een warm en lief mens, een kunstenares die spreekt vanuit haar hart. Ze staat met twee benen op de grond en is buitengewoon kundig in het luisteren, naar mensen en alles wat om ons heen in beweging is. Ze is gevoelig en heeft bijzondere kwaliteiten. Ieder moment wat ik met haar gedeeld heb, heeft mij positieve ervaringen gegeven. Direct en op langere termijn. Margriet weet je koers in het leven bloot te leggen en je in die richting te wijzen. Een bijzondere en kundige vrouw.

Marco in ‘t Veld

Ik ben één keer bij Margriet geweest voor een consult. Het is moeilijk te zeggen wat ze deed en wat er gebeurde. De tijd leek stil te staan en ging tegelijk heel snel. Het duurde lang maar was zo voorbij. En toen ik weer buiten stond was ik een ander mens. Heerlijk!

Coen van Broekhoven

Margriet heeft mij persoonlijk enorm geholpen om tot de Essentie van mijn Zijn te komen.
En in contact met mijn diepste Waarheid. Wat een behoorlijk intense ervaring was. Daardoor kreeg ik helder wat op dit moment voor mij belangrijk is om stappen te maken in mijn ontwikkeling.
Daarbij werkt ze op een zeer intuïtieve en creatieve manier, en schroomde
niet om me ook een spiegel voor te houden. Soms confronterend en tegelijk zeer waardevol.

Margriet

Ik heb veel gehad aan ons gesprek gisteren. Ik ben er diep van onder de indruk hoe jij dingen naar boven hebt gehaald.
Vandaag ben ik een beetje verstrooid en versuft door alles wat ik heb gehoord.
Dankjewel voor je betrokkenheid, lieve Margriet!

Marianne Bos

Nogmaals wil ik je bedanken voor vanochtend, want wat voel ik me een rijk mens, als herboren, een opnieuw samenkomen met mijn ouders…alles voelde zo goed en warm…alles klopte…het was één en al herkenning…van mezelf, in mij maar ook over mij en hoe ik alles beleef en heb beleefd en in de toekomst zal beleven. Wat een rijkdom om jou te ontmoeten, ik heb je in mijn hart gesloten, waardoor mijn hart groter en ruimer voelt, alsof ik weer vrij kan ademen. Het heeft veel losgemaakt, waardoor ik me weer een completer mens voel….en ik heb genoten van mijn eigen ik en mijn eigen gevoel, wat ik op deze manier nog even wilde met je wilde delen….Dank je.

Herman van Os

Hartelijk bedankt voor je Liefde, voor je Zijn! Het was een bijzondere middag gisteren en ik heb het gevoel dat er daar in dat mooie samen-zijn iets wezenlijks geheeld is. Ik voel vandaag meer en dieper en onvoorwaardelijker Liefde voor mezelf, dat is echt iets dat erbij is gekomen! Diepe dank voor je aandeel hierin!

Rebecca Hilhorst

……Ik ben een paar stappen verder in mijn ontwikkeling.  Ik heb meer contact met mijn hart en dat is waar ik mee bezig ben. Dat voelt heel erg fijn, verwarmend en heel veel meer grote woorden die het allemaal niet kunnen beschrijven……

Bij jou raakte ik de eerste keer met een voltreffer mijn hart. Je had een kaartje met een blauwe zee en daarop een papiertje en ik focuste. Een bindend thema voor mij. Door te focussen, te trekken in de ziel die geen kant op kon behalve de goede, kwam ik er….

Dat was niet een eenmalig schot in de roos. Het schot knalde de boel aan flarden.

Mijn ziel begon te lekken, ruimte te creëren. Veel meer ruimte dan ik wist. En het keek terug. Ik hoef het niet vast te houden. het mag druppelen, als een koffiefilter. Die hele lekkere koffie zet en dan weer nieuwe druppelt…..

Bij jou kon ik het ervaren omdat je me hebt beloofd dat het goed zou komen. Ik vroeg je me dat te beloven. Ik wist niet waarop te vertrouwen dus eerst maar op jou.

Yvonne Repko

Dank je wel voor het prachtige consult wat je mij hebt gegeven. Ik geloof echt oprecht in jou. Wat doe jij mooie dingen Margriet! Ik was mijn spiritualiteit een beetje kwijt geraakt. Er is weer een opening gemaakt naar mijn ware gevoel. Ik wil weer helemaal mezelf worden. Mijn liefde begint weer te stromen. ‘Wat een heerlijk gevoel. Ben je heel dankbaar Margriet. Heb goed aangevoeld dat er wat te doen stond. De metaforen zijn steeds aanwezig. Dood is weg, Spanning is er nog wel omdat ik me kaal voel zonder peddels en strijdbijlen. Margriet ik voel vertrouwen. Mensen lachen en groeten en zeggen lieve fijne dingen, zonder dat ik er iets voor doe.Van dat leven hou ik zo. Dat heb ik al eens ervaren. Er gebeurd veel. Heel mooi!!!!! Fijne dag en fijne week mooi mens!!!

Jan Zomers

Je opmerking over het grote hart kwam behoorlijk binnen op diezelfde plek! Wat jij ziet en benoemt maakt voor mij voelbaar waar het om gaat.

Als je zoals als wij van iemand houdt ben je nog meer in contact met een allesomvattende liefde, die alles op de wereld met elkaar lijkt te verbinden.  Het leven zelf is één grote worstelpartij, ‘Himmelhoch jauchzend, zum Tode betrübt’, vreselijk en verschrikkelijk mooi tegelijk.

Ik heb bewondering voor je openheid en oprechtheid, de basis voor datgene wat je uitstraalt en waardoor je veranderingen brengt in hoofden en harten!

Simon Laméris

Tegen vrienden die even hulp nodig hebben om verder te komen zeg ik over jouw manier van consult geven, Margriet, dat je:

  • mensen met een open blik ontvangt die je op je gemak stelt
  • erg goed kunt luisteren zonder een oordeel te hebben over wat de ander zegt
  • een positieve en respectvolle benadering hebt
  • in staat bent om de puzzelstukjes van de persoonlijke
  • ontwikkeling op hun plek te leggen
  • een tarief hanteert dat in balans is met wat je de ander aanbiedt”

Mevr. van der Sluis

Het leven is dynamisch en hectisch. Soms kan ik daardoor de dingen niet goed meer in perspectief zien, een bezoek aan Margriet helpt hierbij; het geeft mij warmte, vertrouwen en richting. Ongeveer 2 keer per jaar ga ik naar Margriet, ik zie dit bezoek als een soort persoonlijke APK-beurt; nadien vallen voor mij veel dingen op z’n plek en heb ik weer vertrouwen in de dingen die ik doe.

Zodra ik bij haar binnenloop, komt er direct al rust. Het fijne is dat ik helemaal niks hoef te doen en Margriet uit zichzelf precies de belangrijke (pijn)punten naar voren haalt die op dat moment spelen. Door haar heldere kijk op en gevoel voor zaken en personen en tevens haar scherpzinnigheid loop ik altijd weer met een frisse kijk de deur uit.”

Annelies Wiersma

Als uitgever (en als mens!) moet je vaak keuzes maken. Ik zal die nooit door een medium laten bepalen. Een consult bij Margriet is voor mij dan ook meer een moment van bezinning. Ik ben twee keer bij Margriet geweest. De eerste keer (in 2008) was mijn eerste boek net uit en dankzij het consult bij Margriet was ik er 100x trotser op. Wat een prestatie; vier je successen!

Het tweede consult (december 2011) was confronterend maar niet onplezierig. Er kwamen vooral vragen naar boven die me nu – twee maanden later – nog steeds bezighouden. Belangrijke signalen die na het consult steeds op mijn pad komen, als het ware zichtbaarder zijn geworden. Ik ben dus niet met antwoorden naar huis gegaan wat je van een medium toch stiekem ook weer wel een beetje verwacht 😉 Maar teleurgesteld ben ik allerminst. Ik voel juist zelfvertrouwen, ik vind de antwoorden zelf wel! Met dank Margriet, voor je ingetogenheid en respect!”

Christa Versluis

Een consult van Margriet is een prachtig geschenk voor jezelf. Jouw unieke wezen, liefdevol belicht in verbinding met de kosmos en zielen die je bijstaan. Alle ruimte voor jou. Je pieken en dalen, je mogelijkheden en valkuilen. Diep ervaren dat je mag zijn wie je bent. Vertrouwen op je innerlijke weten en hulp van anderen om nieuwe wegen in te durven slaan, oude angsten en pijnen los te durven laten. Naast heftige emoties, ook de diepe stilte in jezelf, vrede in verbondenheid met alles.

Wanneer ik aan Margriet denk: essentie, ontroering, intensiteit, zuiverheid, humor, liefde, licht. Zonder specifieke verwachtingen van wat een consult me zou brengen, ontving ik wat op dat moment van belang was. Maar niet
alleen op dat moment! De consulten van Margriet blijven een gouden draad in mijn leven!”

 

Kathrin Hunt