11b.jpg

Transformatie coaching

Een reis terug naar jouw authentieke kern kwaliteiten

Hoe ziet dit er uit?

Je hebt een liefdevolle zachte uitstraling. Je bent altijd in verbinding met je grondtoon en je weet;

  • Er is van alles voldoende
  • Ik kan creëren wat ik wil
  • Ik ben pure liefde
  • Ik ben wie ik ben
  • Ik ben helemaal oké

Dat jouw wereld/ kern nu centraal komt te staan is een andere manier van leven en een andere manier van kijken naar jouw situaties. Je ervaart jouw innerlijk weten als jouw uitgangspunt en je weet dat alles van binnen begint. Je handelt in verbinding met jouw bron en het grote geheel.

De komende dagen maken we deze stappen;
• Je neemt regie en bewustzijn over je eigen leven.
• je doorziet het ego
• je voelt wat er te voelen is
• blokkades vallen weg
• Terug stappen in jouw midden en jouw grondtoon aannemen
• Zijn in acceptatie en overgave
• Samenwerken met het grote geheel

Mijn begeleiding

Net als in de consult gesprekken als medium ben ik volledig energetisch op jou afgestemd. Ik luister naar de wereld om ons heen. Ik luister naar je gidsen en naar jou diepere kern. Het is een manier om jou te laten bewegen. Door deze beweging kan ik zien hoe jij reageert, waar je blinde vlekken zitten, je ego actief, of je nog dieper kunt gaan om je ware zelf te ontmoeten. Door mijn lange ervaring als medium kan ik gemakkelijk en snel tot jouw zuivere kern komen en kunnen we in korte tijd een verandering/ kanteling in je leven brengen.

Ervaringsgericht werken

Middels ervaringsgerichte methodes zoals creatieve methodes, lichaamsgericht werken, werken met de stem, visualisaties, laat ik je ervaren wat er binnen in jou gebeurt. Je komt los van jouw verleden en de angst voor je toekomst. Je komt neutraal in het nu. Vanuit die positie weet je welke volgende stap je kan zetten. Het brengt je terug in jouw midden. In de liefde die jij bent. Op deze manier ontvouwt zich de verandering die jij wenst te zijn.

Hoe ziet het er praktisch uit en wat zijn de kosten?

Een traject duurt 4 dagen (achtereenvolgend) van elke dag een gesprek van anderhalf uur. De werking is intensief dus trek er tijd voor uit of neem een week vrij 🙂 Je krijgt huiswerk mee om aan te werken, dit bespreken we de volgende dag. Het 5e gesprek is een evaluatiegesprek en zal op een later tijdstip plaatsvinden.

De kosten voor een Transformatiecoaching zijn op aanvraag

Het is ook mogelijk dit traject te doen op een prachtige plek in de natuur. Je overnacht ‘bij de Boefjes’ in Zuidvelde. De coachingsgesprekken vinden daar plaats. Je krijgt een prachtige eigen kamer met uitzicht waar soms hertjes grazen… www.bijdeboefjes.nl

Voor dit traject met overnachting en coaching is ook de prijs op aanvraag

Review van Ella over haar Transformatie week: Ik heb “transformatie coaching” bij Margriet gedaan. “A live changing experience”. Ik ben weer in contact met mezelf. In de loop van mijn leven hebben zich er wat pijnlijke zaken voorgedaan, welke mij nog steeds dwars zaten. Ik bleef met “blokkades” in mijn lijf zitten, waardoor ik niet goed contact kon leggen met mijn wezen. Margriet bood mij aan deze sessie van een aantal dagen achterelkaar anderhalf uur lang met mij te werken en mij weer mezelf te laten worden. Vanaf dag 1 kwam ik al dichterbij mezelf. Ik voelde lucht, ruimte. Ik werd er zo rustig van! Zo kalm, zo beheerst en zo helder! Met die energie zijn we de volgende dagen in gegaan. Het heeft me zoveel gebracht! Ik kan nu vanuit een andere, mooiere, heldere focus verder met mijn leven. Ik kan nu de keuzes maken die beter bij mij passen. Margriet, ik ben je zó dankbaar. Liefs Ella.

Review van Kathrin over haar Transformatiecoaching: Ik liep in een rondje en wist niet hoe ik de volgende stap kon zetten om er uit te stappen. Ik miste de helderheid en het vertrouwen in mij. Toen ik bij jou was voor een consult vertelde je mij over jouw coachingstraject en ik voelde direkt een JA! Jouw puurheid, eerlijkheid,- en openheid, vertrouwen, down to earth, verbinding en zachtheid hebben mij geholpen de volgende stap te durven zetten. De gesprekken met jou op een dieper nivo waren zo fijn en verhelderend. Jij hebt mij de kracht, helderheid en vertrouwen gegeven om een deur te sluiten en een deur te openen. Bedankt voor jouw vertrouwen en jouw steun. De energie is nog steeds voelbaar. Jij bent zo waardevol en een prachtig mens in verbinding, Kathrin.


Life coaching van Ellen: Ik heb het coach traject met Margriet als heel waardevol ervaren. Toen ik vorig jaar op reis was in mijn camper, heb ik haar benaderd. Ik liep vast met een aantal vraagstukken rondom mijn loopbaan. De eerste sessie hebben we dus online gedaan! En ook al kende ik haar niet, het voelde goed. Open en eerlijk. In de coachsessies nam ze geen blad voor de mond en dat was precies fijn. Niet altijd vond ik alles leuk om te horen, maar de op de weg van ontwikkeling zitten nou eenmaal hobbels. Heel fijn dat Margriet deze niet uit de weg gaat. Ze heeft me vertrouwen gegeven in het volgen van mijn eigen pad. En als ik het vertrouwen even kwijt ben, denk ik weer aan die krachtige sessies samen met haar. Er is altijd een weg!   Ellen Postma

Life coaching van Eddy: Wat een vakvrouw! Wat een daadkracht! Al iemand de zuivere kern weet te raken dat is het Margriet! Steeds drukte ze me weer met de neus op de feiten zodat ik verder kon in mijn proces, altijd een open en liefdevolle benadering en helder advies. Ik heb een diepere laag in mijzelf kunnen aanboren en voel me weer geïnspireerd. Margriet, dank je wel!

Life coaching van I.B: Ik heb de sessies met Margriet als bijzonder fijn, inspirerend en verhelderend ervaren. Margriet luistert en kijkt zonder te oordelen. En doordat ze steeds de juiste vragen stelde, hielp ze mij op een super speelse en leuke manier ont-dekken wat ik zelf zou willen. Ik wilde graag ander werk en heb mijzelf een loopbaantraject cadeau gedaan. Geen standaard vragenlijstjes en testjes, maar echte, diepgaande aandacht, liefde en helderheid. Het is leuk om  grenzeloos te mogen dromen en dan met behulp van Margriet te zien dat veel ook gewoon tot de mogelijkheden behoort. Het traject leverde zelfs nog op veel meer gebieden dan alleen “werk” wat op. Super gaaf hoe de sessies dingen in beweging hebben gekregen. Dankjewel Margriet!