09b.jpg

Werkwijze

Je maakt een afspraak voor een consult van een uur en kwartier. Bij binnenkomst krijg je eerst een kopje koffie of thee. Het uur bestaat uit twee delen. In het eerste deel is Margriet, het medium, voornamelijk aan het woord. Zij stemt zich af op jou en vertelt wat ze hoort of ziet. Vaak sluit wat ze vertelt nauw aan bij wat er de afgelopen tijd gebeurd is of hoe je je op dat moment voelt. Wat ze vertelt of laat voelen is voor jou vaak zéér vertrouwd.

Dit eerste gedeelte is erg persoonlijk. Het medium stelt je vragen en vaak wordt hierbij duidelijk waarvoor je komt. Cliënten ervaren dit deel vaak als geruststellend of helend.

In het tweede deel van het consult kun je vragen stellen, geeft het medium je concretere of diepere inzichten, kunnen de zaken samenkomen – ‘de kwartjes vallen’ – of geeft ze je handvatten waarmee je verder kunt. Ook kan het gebeuren dat dierbare overledenen zich melden; soms staan ze al rustig te wachten bij binnenkomst. Dat is Margriet zeer vertrouwd, zij laat ze dan ook graag aan het woord.

Uiteraard is de cliënt altijd het uitgangspunt, en niet een eventueel aanwezige overledene. Er gebeurt dus niets wat je niet wilt.