top of page

The Artist’s Way

Julia Cameron schreef met The Artist’s Way een bestseller, een creatieve leerweg om bij je bron te komen.

Ik ga deze les op mijn manier doen, via tekenen, schilderen, schrijven, beleven en spelen (een beetje horen, zien, ruiken, voelen). Geen pasklare methode maar een afstemming op de groep om samen een heerlijke unieke middag te hebben.
Een middag waarin je meer helderheid krijgt op jouw situatie met jouw vragen, het gebruik van je innerlijke stem of het gevoel van een dieper besef. Met de bedoeling dat jij gevoed en vervuld naar huis gaat.

 

The Artist's Way kun je  gebruiken uit nieuwsgierigheid of als tijdelijke ondersteuning in een bepaald proces. Als je geïnteresseerd bent kun je je aanmelden voor de eerstvolgende beschikbare plek, in januari 2024.

The-Artists-Way-3.jpeg
The-Artists-Way-2.jpeg

Esther

Wat ben ik blij dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven! Met een klein en fijn groepje (dames) op speelse en creatieve wijze aan de slag, met Margriet als heel goede en enthousiaste begeleider. Door haar aandachtsvolle aanwezigheid en sensitieve afstemming, kreeg onze expressie alle ruimte. Een mooie en verrassende reis, van binnen naar buiten.

Maaike

Bij The Artist’s Way nodigt Margriet je in haar warme thuis uit om nieuwsgierig te zijn. Je graaft schatten op, ziet de grootsheid van het alles en je ziel spreekt voor zich.

Madeleine

Wat een heerlijke middag met fijne mensen in een ontspannen sfeer. Even helemaal uit je hoofd en in je lijf middels creatieve werkvormen. Op naar de volgende Artist Way!

Erika

De workshop Artist Way op 18 maart was een bijzondere ervaring. Een middag met onbekenden een “reis” ervaren. Een innerlijke reis. Door met elkaar en tegelijkertijd alleen bezig te zijn gaf een gevoel van verbinding. Heel veel positieve lieve energie.

bottom of page