top of page

Margriet Stegmeyer

Ik ben een bewuste ziener met bijna 25 jaar ervaring in mijn eigen praktijk. Ik  help mensen in groei en bewustwording van hun persoonlijke ontwikkeling of op hun levenspad.

 

Ik bied je een liefdevolle, soms confronterende, altijd toegewijde spiegel om je te helpen in je proces. Ik gebruik mijn mediumschap op een aardse manier, dat betekent dat ik niet zweverig ben, maar gericht ben op ons aardse leven. Ik geloof zeker in karma en vorige levens.

 

Ik neem je mee naar een diepere laag in jezelf. Probeer je weer te verbinden met je eigen kern, neem je mee naar je verantwoordelijkheden, je diepere zieleroerselen, zodat jij weer helder kunt zien waar je zelf staat en wat je los mag laten. Niet altijd gemakkelijk, wel zéér verhelderend.  

Naast mijn werk in Bureau de Bezieling ben ik beeldend kunstenaar (Minerva Groningen). In mijn werk als coach is dit goed te gebruiken. Soms zegt een tekening of een klein knipseltje meer dan woorden.

 

Ik zie mijzelf als een spelende mens die graag in beweging is, nieuwsgierig,

sensitief, leergierig, lekker één met de natuur.

Ik hou erg van wild kamperen, een mooie creatie maken op een wandelpad, vuurtje stoken, wild spotten, lange wandelingen maken, dansen en yoga.

bottom of page