top of page

Transformatie Coaching

Een reis en bedoeld voor mensen die al op een kantelpunt staan. Ik help ze kantelen.

doosje.jpeg

Samen optrekken

Dat betekent samen een week optrekken, elke dag een gesprek met opdrachten, en dat is hard werken! Van je hoofd naar je hart en misschien wel verder dan dat! Het resultaat is een nieuw leven. Een leven dat beter bij je past dan voorheen. Het betekent dat je gaat uitvinden waar je talenten liggen en waarvoor jij ze kunt gebruiken. Je gaat leren ademen, het ritme van je stem, je doelen voorop zetten, je eigenheid gebruiken, je gaat het avontuur aan die levenslust heet.

Welkom 

Je gaat iets achterlaten wat voorheen noodzaak was. Je gaat veel meer zakken in je eigen energie. Je gaat vloeien met het leven en vinden wat voor jou is. Dit kan een missie zijn, een eigen praktijk, ander werk, een verhuizing, een zielsmaatje, het kan van alles zijn. Transformatie coaching vult jouw tekort aan, er is geen weg terug; je mag er zijn, welkom in deze wereld, we hebben op je gewacht!

schelp_edited.jpg
margriet3.jpeg

Ingrediënten

Voor deze coaching ga ik van alles inzetten om jou te helpen in je ontwikkeling; schrijven, visualisatie, tekenen, schilderen, muziek (er zijn instrumenten, een piano), dans, yoga, vuur stoken, alles kan! Ik zorg er voor dat de juiste ingrediënten voor je klaar staan!

Lees je dit en denk je nu, dit spreekt me aan? Neem dan gerust contact op. 

Werk je in de culturele sector? Dan kun je mogelijk een derde van het bedrag als subsidie ontvangen via werktuigppo.nl

Ella

Ik heb “transformatie coaching” bij Margriet gedaan. “A live changing experience”. Ik ben weer in contact met mezelf. In de loop van mijn leven hebben zich er wat pijnlijke zaken voorgedaan, welke mij nog steeds dwars zaten. Ik bleef met “blokkades” in mijn lijf zitten, waardoor ik niet goed contact kon leggen met mijn wezen. Margriet bood mij aan deze sessie van een aantal dagen achterelkaar anderhalf uur lang met mij te werken en mij weer mezelf te laten worden. Vanaf dag 1 kwam ik al dichterbij mezelf. Ik voelde lucht, ruimte. Ik werd er zo rustig van! Zo kalm, zo beheerst en zo helder! Met die
energie zijn we de volgende dagen in gegaan. Het heeft me zoveel gebracht! Ik kan nu vanuit een andere, mooiere, heldere focus verder met mijn leven. Ik kan nu de keuzes maken die beter bij mij passen. Margriet, ik ben je zó dankbaar.

Kathrin

Ik liep in een rondje en wist niet hoe ik de volgende stap kon zetten om er uit te stappen. Ik miste de helderheid en het vertrouwen in mij. Toen ik bij jou was voor een consult vertelde je mij over jouw coachingstraject en ik voelde direct een
JA! Jouw puurheid, eerlijkheid en openheid, vertrouwen, down to earth, verbinding en zachtheid hebben mij geholpen de volgende stap te durven zetten. De gesprekken met jou op een dieper nivo waren zo fijn en verhelderend. Jij hebt mij de kracht, helderheid en vertrouwen gegeven om een deur te sluiten en een deur te openen. Bedankt voor jouw vertrouwen en jouw steun. De energie is nog steeds voelbaar. Jij bent zo waardevol en een prachtig mens in verbinding.

bottom of page