top of page

Life Coaching

Life coaching kun je doen na een consult

Voor mensen die een wat langere begeleiding nodig hebben om een nieuwe weg te vinden, motivatie of steun in de rug zoeken. 

Ik begeleid je een jaar lang, onze afspraak kan aan tafel maar ook in de natuur.

Na onze ontmoeting volgt een korte opdracht waar je thuis aan kunt werken, dit kan praktisch zijn, creatief of doelgericht.

Je krijgt van mij feedback via de app.

geitjes.jpeg

Ellen

Ik heb het coach traject met Margriet als heel waardevol ervaren. Toen ik vorig jaar op reis was in mijn camper, heb ik haar benaderd. Ik liep vast met een aantal vraagstukken rondom mijn loopbaan. De eerste sessie hebben we dus online gedaan! En ook al kende ik haar niet, het voelde goed. Open en eerlijk. In de coachsessies nam ze geen blad voor de mond en dat was precies fijn. Niet altijd vond ik alles leuk om te horen, maar de op de weg van ontwikkeling zitten nou eenmaal hobbels. Heel fijn dat Margriet deze niet uit de weg gaat. Ze heeft me vertrouwen gegeven in het volgen van mijn eigen pad. En als ik het vertrouwen even kwijt ben, denk ik weer aan die krachtige sessies samen met haar. Er is altijd een weg!  

David

Ik heb de coaching met Margriet als heel rijk ervaren. Ze weekte mij los van oude patronen..... Deze vrouw kan toveren.....het had zijn weerslag op mijn werk, mijn gezin, mijn vrienden. Het heeft me vele nieuwe inzichten gegeven. Ik heb nieuwe keuzes kunnen maken, mijn hart is open gegaan, ik kan ontvangen en voel me niet meer geleefd. Dankbaar voor dit kostbare traject!

Eddy

Wat een vakvrouw! Wat een daadkracht!

Als iemand de zuivere kern weet te raken dat is het Margriet! Steeds drukte ze me weer met de neus op de feiten zodat ik
verder kon in mijn proces, altijd een open en liefdevolle benadering en helder advies. Ik heb een diepere laag in mijzelf kunnen aanboren en voel me weer geïnspireerd. Margriet, dank jewel!

Ida

Ik heb de sessies met Margriet als bijzonder fijn, inspirerend en verhelderend ervaren. Margriet luistert en kijkt zonder te oordelen. En doordat ze steeds de juiste vragen stelde, hielp ze mij op een super speelse en leuke manier ont-dekken wat ik zelf zou willen. Ik wilde graag ander werk en heb mijzelf een loopbaantraject cadeau gedaan. Geen standaard vragenlijstjes en testjes, maar echte, diepgaande aandacht, liefde en helderheid. Het is leuk om  grenzeloos te mogen dromen en dan met behulp van Margriet te zien dat veel ook gewoon tot de mogelijkheden behoort. Het traject leverde zelfs nog op veel meer gebieden dan alleen “werk” wat op. Super gaaf hoe de sessies dingen in beweging hebben gekregen. Dankjewel Margriet! 

Life coaching 6 x per jaar één uur € 800,00

bottom of page