top of page

Consult

Blije en bewuste mensen geven een nieuwe wereld vorm

tafel.jpeg

Aan tafel met mij
als medium

Samen aan tafel werkt vaak transformerend. Een consult is een diep gesprek waarbij ik werk op zielsniveau. Wat is er aan de hand, waar hapert het bij jou, waar heb je een tekort, wie wil er naar voren treden of wat mag je los laten. We dringen diep door in je ziel en zien je ware missies of pijn uit het verleden.

Doel is oplossen

Alles kan de revue passeren. Of het nu gaat om werk, avontuur, liefde, vriendschap, familie, partnerschap of ouderschap. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, wensen en jouw dromen. Vanuit jouw onderbewuste ontstaat er vanzelf een gesprek dat volledig gericht is op jou. Hier hoef je niets voor te doen. 

Dus neem een moment voor jezelf, laat je inspireren en ontdek wat er mogelijk is.
Wees welkom.

knipsel.jpg
tekening.jpg

Van pijn naar missies!

Ik ben een bewust, diep en liefdevol mens, begeleid je oprecht en zuiver. Heb veel kennis en wijsheid opgedaan door het leven. Ben vrolijk, actief, realistisch, nieuwsgierig. Ga geen dingen uit de weg. Jouw levensgeluk heeft mijn passie. Omdat bewuste, liefdevolle mensen de wereld mooier maken.

Pieter

Het is mij helder dat jij dingen hoort en ziet die ik niet zie. De omschrijving en het gevoel die jij mij gaf met het omschrijven van mijn lieve ouders klopten exact…

Lieve Margriet, je heb mij een enorme troost gegeven. Heel erg bedankt daarvoor!
Wat ben jij een bijzonder en lief mens.

Roos

Alsof je op een reset knop drukte en alles weer even opnieuw kon worden geïnstalleerd. Landen, indalen in mijn eigen lichaam. Aandacht voor wat was weggestopt. Wat vastzat kwam los. En wat los kwam, laten gaan. Nieuwe ruimte ontdekken. De haakjes die je me gaf, zie ik nu overal om me heen. Ik sta niet langer stil, het stroomt weer! Jij liet me zien wat ik in potentie kan zijn. Dank dank dank! Ik kijk nu al uit naar de volgende sessie!

Anneke

Margriet, een bijzondere vrouw met een prachtige gave, die ze heel luchtig, helpend, prikkelend, eerlijk, prettig, verdraagzaam, creatief, beeldend en authentiek uit. Ik ben dankbaar dat ik Margriet heb leren kennen. En kan na dit consult een paar jaar  vooruit. Dat weet ik zeker!

Coen

Margriet heeft mij persoonlijk enorm geholpen om tot de Essentie van mijn Zijn te komen.

En in contact met mijn diepste Waarheid. Wat een behoorlijk intense ervaring was. Daardoor kreeg ik helder wat op dit moment voor mij belangrijk is om stappen te maken in mijn ontwikkeling.

Daarbij werkt ze op een zeer intuïtieve en creatieve manier, en schroomde niet om me ook een spiegel voor te houden. Soms confronterend en tegelijk zeer waardevol.

Herman

Hartelijk bedankt voor je Liefde, voor je Zijn! Het was een bijzondere middag gisteren en ik heb het gevoel dat er daar in dat mooie samen-zijn iets wezenlijks geheeld is. Ik voel vandaag meer en dieper en onvoorwaardelijker Liefde voor mezelf, dat is echt iets dat erbij is gekomen! Diepe dank voor je aandeel hierin!

Katrien

Een gesprek met Margriet is altijd inspirerend. Ze kijkt vanuit een ander perspectief naar de vraag waar je mee komt en kan je met een liefdevolle schop onder je kont weer op je pad zetten. Ziet haarfijn de belemmeringen en hoe jij jezelf tegenhoudt. Aanrader voor zowel persoonlijke als zakelijke vraagstukken.

Een consult duurt 70 min. € 140

bottom of page